Ледогенератори Hoshizaki – истинския лед

Ново поколение ледогенератори Hoshizaki

Ледогенераторите Hoshizaki са проектирани с изцяло нова технология, в която чистотата на леда е основен приоритет. Всеки цикъл лед се прави с чиста и прясна вода, като се гарантира най-високо качество на леда. Формата е прецизна, ясна и това е в плюс за по-бавното разреждане в течности.

Машините са проектирани и изработени изцяло от издържливи материали с модерен дизайн. Всички машини са произведени с магнитна помпа, която не е директно свързана, което не позволява изтичане на вода и подобрява живота на устройството.

Използването на естествен HC хладилен агент R290 значително намалява общата консумация на енергия, като същевременно подобрява производствения капацитет.

Серията за лед във формата на куб има производителност от 22 до 240кг. лед за 24часа,

Външните части са изработени от неръждаема стомана. Също така затвореният воден кръг осигурява максимална защита срещу всякакъв вид замърсяване по време на целия процес на производство. Всички машини Hoshizaki са лесни за използване, почистване и поддръжка.

Шестстранно ледено съвършенство

  • Перфектен вкус – без никакви примеси. Кубчетата лед не придават никакъв вкус , което ги прави охлаждането перфектно без да компрометира вкуса на вашето творение.
  • Перфектна форма – Всеки куб се изработва индивидуално чрез впръскване на прясна вода в затворена цикъл, за да се постигне възможно най -високата компактност на кубчето и перфектно прецизна квадратна форма.
  • Перфектно разреждане – По време на процеса на замразяване, стените на формата блокират разширяването на замръзналата вода от всички страни. Това прави кубчетата лед Hoshizaki изключително компактни и твърди, че осигуряват точната скорост на разреждане, необходима за коктейли и дълги напитки.

Източник: Hoshizaki Europe